logo

e-ticaret paketleri

2017 TEOG Kalkıyor mu?

2017 TEOG Kalkıyor mu?

2017 – 2018 TEOG sınavı kesin kalktı mı? TEOG bu sene son mu? Eğitim camiası son günlerde bu konuları konuşuyor.  Cumhur Başkanı’nın sert çıkışı ile TEOG’un kalkacağı kesinlik kazandı.

teog kalkıyor

Erdoğan TEOG için Şu sözleri kullandı:

“Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG’un kaldırılması lazım. Biz TEOG’la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin.”

Erdoğan TEOG’la gelmedi ama TEOG kendi iktidarları döneminde kendi bakanları tarafından getirildi. Ve ilginç bir şekilde sistemi eleştiren ve kaldıracak olanlar da kendileri. Umarım yerine gelen sistemde aynı mağduriyetlere sebep olmaz(!)

TEOG Videoları >>

2018 TEOG kalkıyor mu? Bu yıl TEOG için son mu? Erdoğan’ın TEOG sistemi açıklaması…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çıkışı ile Türkiye’nin gündemi TEOG oldu. En çok merak edilense bu çıkış sonrası TEOG’un kaldırılıp kaldırılmayacağı. Erdoğan bir açıklama da bugün yaptı. Başbakan ile yaptıkları TEOG zirvesine değinen Erdoğan ‘Çok basit bir konu’ diyerek TEOG bu yıl kaldırılacak mı?(2018) sorusuna yanıt vermiş oldu.

3618 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ